Mimořádně nabitý kalendář roku 2017!

Můj kalendář na rok 2017 je narvaný spoustou parádních mimoklubových hokejových akcí. Czech Vikings individuály a Nedělní kempy si letos sice dávají v květnu pauzičku, aby si plocha v Neratovicích od ledu po čase na chvilku odfrkla, ale v létě už to zase bude cvrkot! Moji nadšení hobíci se za květnovou dovolenou určitě taky zlobit nebudou, a nebo je možnost chodit si se mnou a s Válcem zatrénovat v sobotu ráno v Letňanech. Mimo těchto "běžných" akcí však v mém kalendáři svítí taky několik dost "speciálních" záležitostí:

 

S výběry Czech Vikings se jako každý rok na jaře chystáme probrázdit zahraniční hokejové vody, letos poprvé vysíláme do světa reprezentovat borečky čtyř věkových kategorií!!

Ročník 2006 čeká mezi 17. a 19. březnem turnaj ve Švýcarsku, výběr ročníku 2005 vyrazí obhajovat prvenství vybojované loni o rok staršími Vikingy na Lions Cup do Švédska (30.3.-2.4.), borci narození 2004 se pokusí napravit dojem z loňského neúspěšného vystoupení starších kolegů na Finland Lions Spring Cupu ve Finsku (21.-23.4.), a na přelom dubna a května připravujeme pro výběr Czech Vikings 2003 zájezd na turnaj na Floridu!!

Mladé České Vikingy zkrátka čeká dost zajímavé jaro 2017! Bližší info o "reprezentačním" programu hokejového projektu Czech Vikings najdete tady.

 

V květnu a červnu samozřejmě s trenérem Zbyňkem Zavadilem nezapomeneme pořádat klasické sobotní a nedělní dopolední tréninky v Letňanech, přesné termíny Hokejové školy Zbyňka Zavadila budou tady na webu vypsány koncem března.

 

Asi nejvíc speciální akce mezi všemi speciálními akcemi tohoto roku proběhne od 10. do 14. července, na kdy s Martinem Chabadou připravujeme už druhý NHL v Nera dovednostní kemp, který stejně jako loni povedou trenéři pracující v zámoří se spoustou hráčů NHL! Jedinečná příležitost nahlédnout pod pokličku nejlepší hokejové ligy světa a něco se odtamtud přiučit!

 

Tradiční Letní kempy Michala Broše v Neratovicích proběhnou letos opět ve čtyřech pětidenních turnusech, mezi které se v půlce vklíní zmíněný NHL dovednostní kemp. Letní kempy startují v pondělí 26. června a končí v pátek 28. července.

 

Pro podrobnosti o všech chystaných akcích sledujte novinky na tomto webu, nebo taky stránky Czech Vikings, občasné aktuální info najdete i na facebooku MB6HS nebo Czech Vikings.

 

To bude zase super hokejový rok!

Těším se na vás!

Michal Broš

 

Go to top